Filosofia politică a lui John Stuart...
ISBN
973-683-610-X
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
SEMINAR. TEORIE POLITICĂ
Domenii

Filosofia politică a lui John Stuart Mill

Autori: George Ene
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Volumul ofera pentru prima data in limba romana texte fundamentale ale lui John Stuart Mill, insotite de studiile semnate de George Ene, Valentin Muresan, Roger Crisp, Eldon J. Eisenach si Radu M. Solcan.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Logica stiintelor morale • Utilitarismul • Constituirea artelor care studiaza relatiile morale si politice • „Demonstrarea” principiului utilittaii la J.S. Mill • Utilitarism si libertate: Despre libertate • Mill despre libertatate • Mill si crestinismul liberal • Vina si libertate: un comentariu la Capitolul II din „Despre libertate”


Despre autori


George Ene (autor)
George Ene, absolvent al Facultatii de Filosofie, Universitatea Bucuresti. In prezent, director executiv al Asociatiei Romane de Dezbateri, Oratorie si Retorica (ARDOR) din aprilie 2000, director al Agentiei Sociale a Studentilor in perioada septembrie 1999 - martie 2000. Domeniile de interes: filosofia politica (beneficiind de un grant de studiu al operei lui Mill, in anul 1996, din partea Fundatiei pentru o Societate Deschisa), etica, managementul organizatiilor non-profit. A coordonat in colectia Seminar. Teorie Politica a Editurii Polirom volumul Filosofia politica a lui John Stuart Mill.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.