Cărțile autorului George Ene

George Ene, absolvent al Facultatii de Filosofie, Universitatea Bucuresti. In prezent, director executiv al Asociatiei Romane de Dezbateri, Oratorie si Retorica (ARDOR) din aprilie 2000, director al Agentiei Sociale a Studentilor in perioada septembrie 1999 - martie 2000. Domeniile de interes: filosofia politica (beneficiind de un grant de studiu al operei lui Mill, in anul 1996, din partea Fundatiei pentru o Societate Deschisa), etica, managementul organizatiilor non-profit. A coordonat in colectia Seminar. Teorie Politica a Editurii Polirom volumul Filosofia politica a lui John Stuart Mill.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.