Traducere de M. Pricop. Util si concret, didactic si eficient, acest ghid practic - inspirat din cele mai recente studii in domeniul dieteticii - propune meniuri precise si adaptate in vederea limitarii aporturilor de sare in alimentatie si asigurarii necesarului zilnic nutritiv, extinzindu-si in acelasi timp recomandarile asupra tuturor celorlalti parametri care provoaca sau agraveaza hipertensiunea arteriala.
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
De la tensiune la hipertensiune • Consecintele hipertensiunii arteriale asupra organelor-tinta • Notiuni de echilibru alimentar • Greutatea ideala • Sarea, factor agravant al hipertensiunii • Principalele produse dietetice • Factorii de risc in agravarea hipertensiunii
Jean-Claude Basdekis, cunoscut dietetician francez. De acelasi autor, la Polirom au aparut: „Ghid de dietetica" (1999) si „Cum sa luptam impotriva hipertensiunii" (2001).
Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor. Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus. Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.