Chloe
Chloe
Chloe
Chloe
Chloe
Chloe
Chloe
Chloe
Chloe
Chloe
Chloe
Chloe
Chloe
Chloe
Chloe
Chloe
ISBN
978-973-46-1505-6
An apariție
2009
Lună apariție
0
Număr pagini
376
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
ROMANCE
Domenii

Chloe

Autori: Freya North
INDISPONIBIL
9,62 lei

 
Traducere din limba engleza de Diana Dumitru
 
Chloe Cadwallader, protagonista romanului care ii poarta numele, se afla intr-o perioada dificila a vietii. Nasa ei, persoana de care era cel mai apropiata, a murit si i-a lasat lui Chloe (care rareori reuseste sa aiba incredere in cineva) o scrisoare in care o sfatuieste sa renunte la slujba ei (mizerabila) si la prietenul ei (complet nepotrivit pentru ea) si sa se apuce sa calatoreasca in cele patru colturi ale Regatul Unit pe durata celor patru anotimpuri ale anului. Ei bine, cum ar putea Chloe sa nesocoteasca ultima dorinta a nasei ei dragi? O porneste la drum, cu scrisoarea in buzunar si griji in privinta viitorului nesigur, catre o ferma din Tara Galilor, unde descopera libertatea si savoarea traiului la tara si... cel mai frumos barbat pe care ar fi putut pune vreodata ochii. Iar aventura, desigur, abia incepe!
 
„O voce originala, amuzanta, de o sinceritate frapanta.” (Independent On Sunday)
 
„O calatorie minunata, al carei scop ajunge sa fie cunoasterea de sine si in care micile placeri (oua cu maioneza, parfumul distinct al unui sal de catifea) sint sarbatorite cu aceeasi amploare precum evenimentele importante ale vietii – arta, iubirea si un loc pe care sa-l poti numi al tau.” (She)
 
Chloe, un nou roman de Freya North,  o gura de aer proaspat!” (Daily Express)
 
„Luati loc si lasati-va in voia unei povesti minunate.” (Cosmopolitan)
An apariție
2009
Lună apariție
0
Număr pagini
376
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Freya North (n. 1967), una dintre cele mai indragite si mai de succes autoare britanice de Romance ale momentului, a renuntat in 1991 la o bursa doctorala pentru a-si scrie primul roman, Sally. Patru ani mai tirziu, cinci edituri se luptau sa-i publice cartea, iar urmatorul roman, Chloe (1997), a patruns instantaneu pe lista bestsellerurilor din Sunday Times. De aceeasi popularitate se vor bucura Polly (1998), Cat (1999), Fen (2001), Pip (2002), Regulile dragostei (2005; Polirom, 2009) si Secrete de familie (2006; Polirom, 2009). Poreclita de presa „o Spice Girl a literaturii“ datorita succesului sau la public, Freya North a obtinut in 2008 Romantic Novel of the Year Award pentru Confesiuni nocturne (Polirom, 2008).



Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.