Despre destin. De fato
ISBN
973-683-467-0
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
184
Tip ediție
broșată
Format
145x225
Colecție
PLURAL > Religie
Domenii

Despre destin. De fato

(ediție bilingvă)

Autori: Marcus Tullius Cicero
INDISPONIBIL
19,95 lei

 

Traducere de Mihaela Paraschiv

Pornind de la principalele doctrine filosofice grecesti ale vremii, epicureismul, stoicismul si neoacademismul, si evocind reprezentantii ei cei mai de seama, in trilogia filosofica ce reuneste tratatele De natura deorum (Despre natura zeilor), De divinatione (Despre divinatie) si De fato (Despre destin), Cicero analizeaza raportul dintre om si divinitate, respingind ideea determinismului.

An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
184
Tip ediție
broșată
Format
145x225
Fără comentarii


Despre autori


Orator de prestigiu si om politic roman, mereu prezent in viata publica a Cetatii, atragind prin discursurile sale admiratia concetatenilor (Catilinarele) sau dusmania conducatorilor (Filipicele), in postura de filosof, Marcus Tullius Cicero (106-43 a.Chr.) militeaza pentru legitimarea acestei stiinte pe tarimul spiritualitatii romane. Despre divinatie si despre destin au aparut la Editura Polirom in editii bilingve, traduse si comentate de Mihaela Paraschiv.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.