Memorie și funcționare cognitivă....
ISBN
973-681-133-6
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
COLLEGIUM > Psihologie
Domenii

Memorie și funcționare cognitivă. Memoria de lucru

Autori: Daniel Gaonac h , Pascale Larigauderie
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere de Raluca Melinte

Conceput ca un manual, cu numeroase tabele, figuri care sistematizeaza materia, definitii si prezentari de cazuri, volumul constituie un punct de reper si o excelenta sistematizare a informatiilor necesare celor interesati de studiul memoriei, din perspectiva psihologiei cognitive.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
De la memoria pe termen scurt la memoria de lucru: evolutia conceptiilor • Lucrarile experimentale clasice • Functiile executive in memoria de lucru • Teoriile activarii • Memoria de lucru si functionarea cognitiva • Tehnicile de studiere a memoriei de lucru • Memoria de lucru in activitatile mentale • Dezvoltarea memoriei de lucru • Procesele fundamentale si strategiile de memorare


Despre autori


Daniel Gaonac’h este profesor la Universitatea din Poitiers.


Pascale Larigauderie este conferentiar la Universitatea din Poitiers.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.