Terapia integrativă. Ghid practic
Terapia integrativă. Ghid practic
Terapia integrativă. Ghid practic
Terapia integrativă. Ghid practic
ISBN
978-973-46-1577-3
An apariție
2009
Lună apariție
0
Număr pagini
344
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
PSIHOLOGIE CLINICĂ ȘI PSIHOTERAPIE
Domenii
Psihologie > Psihoterapie
        >> General

Terapia integrativă. Ghid practic

Autori: , Gaie Houston
INDISPONIBIL
36,56 lei

 
Traducere de Miruna Andriescu
 
 
Terapia integrativa combina cercetarile privind procesele terapeutice si rezultatele lor si pe cele privind dezvoltarea umana pentru a obtine un cadru terapeutic usor adaptabil la cazurile concrete. Volumul evidentiaza, pe baza unor studii de caz, elementele comune si diferentele dintre diversele abordari, comparind cele trei modele esentiale: psihodinamic, cognitiv-comportamental si umanist-existential. Metodele de training si practica sint evaluate in functie nu de modelul teoretic caruia ii corespund, ci de utilitatea lor pentru clienti. Terapia integrativa se adreseaza studentilor si absolventilor facultatilor de psihologie care se specializeaza in psihologie clinica si psihoterapie, celor ai facultatilor de medicina care se pregatesc sa devina psihiatri, precum si practicienilor din domeniu.
 
An apariție
2009
Lună apariție
0
Număr pagini
344
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii
Diferente intre modele: ce tip de terapie este cel mai eficient? • Dezvoltarea umana • Un cadru pentru practica terapiei integrative • Comparatii intre modele: teorie si obiective • Intrebari legate de timp si spatiu: cind si unde • Aptitudini generale necesare oricarui terapeut • Relatia terapeutica • Pregatirea terapeutului


Despre autori


(autor)
Maja O’Brien este psiholog si psihoterapeut, supervizor si trainer la Oxford, coordonator principal de doctorat in psihoterapie la Metanoia Institute si Middlesex University.


Gaie Houston este psihoterapeut si lector la The Gestalt Centre, Londra.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.