109 răspunsuri ştiinţifice la întrebări cotidiene.
109 răspunsuri ştiinţifice la întrebări cotidiene.
109 răspunsuri ştiinţifice la întrebări cotidiene.
109 răspunsuri ştiinţifice la întrebări cotidiene.
109 răspunsuri ştiinţifice la întrebări cotidiene.
109 răspunsuri ştiinţifice la întrebări cotidiene.
109 răspunsuri ştiinţifice la întrebări cotidiene.
109 răspunsuri ştiinţifice la întrebări cotidiene.
109 răspunsuri ştiinţifice la întrebări cotidiene.
109 răspunsuri ştiinţifice la întrebări cotidiene.
109 răspunsuri ştiinţifice la întrebări cotidiene.
109 răspunsuri ştiinţifice la întrebări cotidiene.
109 răspunsuri ştiinţifice la...
109 răspunsuri ştiinţifice la...
109 răspunsuri ştiinţifice la...
109 răspunsuri ştiinţifice la...
109 răspunsuri ştiinţifice la...
109 răspunsuri ştiinţifice la...
109 răspunsuri ştiinţifice la...
109 răspunsuri ştiinţifice la...
109 răspunsuri ştiinţifice la...
109 răspunsuri ştiinţifice la...
109 răspunsuri ştiinţifice la...
109 răspunsuri ştiinţifice la...
ISBN
978-973-46-2079-1
An apariție
2011
Lună apariție
8
Număr pagini
280
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Colecție
HEXAGON > Practic
Domenii

109 răspunsuri ştiinţifice la întrebări cotidiene.

Ce nu ştia Einstein…

Autori: Robert L. Wolke
INDISPONIBIL
9,99 lei

 
Traducere de Lucia Dos
 
Cum se fabrica sapunul? De ce sarea imprastiata pe strada topeste gheata? Efectul de sera este diferit de incalzirea globala? Cum putem afla cita energie ne ofera un anumit aliment? Multi dintre noi isi pun zilnic asemenea intrebari. Aceasta carte ofera iubitorilor genului „stiati ca” explicatii ale „misterelor” din viata de zi cu zi, dintre care nu putine contrazic opiniile noastre curente. Raspunsurile sint adesea insotite de mici experimente amuzante, cu ajutorul carora vom afla mai multe despre lumea fascinanta in care traim.
 
Din cuprins:

De ce cerul este albastru? • De ce nu arde luminarea fara fitil? • De ce berea calda se rasufla? • Cum izoleaza polistirenul? • Cum face inalbitorul de rufe diferenta intre hainele albe si cele colorate? • Sarea de mare este preferabila sarii de masa obisnuite? • Cum sint create culorile artificiilor?

An apariție
2011
Lună apariție
8
Număr pagini
280
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii


Despre autori


Robert L. Wolke este profesor emerit de chimie la Universitatea din Pittsburgh. De acelasi autor: Chemistry Explained (1980), What Einstein Told His Cook: Kitchen Science Explained (2008).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.