Psihologie socială experimentală
ISBN
973-683-440-9
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
COLLEGIUM > Practic
Domenii

Psihologie socială experimentală

Autori: Ewa Drozda Senkowska
INDISPONIBIL
8,67 lei

 
Pentru a studia raportul individului cu societatea, psihologia sociala recurge frecvent la experimente prin care cercetatorii incearca sa reproduca in laborator complexitatea fenomenelor sociale. Scopul acestui manual consta mai putin in a reda o viziune de ansamblu si mai mult intr-o initiere in abordarea experimentala, prezentind, prin exemple practice, specificitatea si importanta acesteia.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Formarea normelor • Conformismul • Obedienta • Inovatia • Perceperea persoanelor • Organizarea ideilor cu privire la persoane • Categorizarea


Despre autori


Ewa Drozda Senkowska este profesoara la Universitatea Paris V, Sorbona. De acelasi autor: Capcanele rationamentului, Polirom, Iasi, 1998; Psihologia sociala experimentala, Polirom, 2000.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.