Stratageme comunicaționale și...
ISBN
973-683-489-1
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
145x225
Colecție
PLURAL
Domenii

Stratageme comunicaționale și manipularea

Autori: Tatiana Slama-Cazacu
INDISPONIBIL
7,22 lei

 

""

An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
145x225
Fără comentarii


Despre autori


Tatiana Slama-Cazacu este profesor doctor docent, licentiat in Filologie moderna si Filosofie, doctor in Psihologie, doctor docent in Stiinte. De acelasi autor: „Limbaj si context”, (Editura Stiintifica, 1959); „Dialogul la copii”, (Editura Academiei, 1961; premiul Academiei); „Psiholingvistica, o stiinta a comunicarii”, (Editura All, 1999); „Stratageme comunicationale si manipularea”, (Polirom, 2000); „Mesterii. Romanteatre” (Polirom, 2001); „8 patimi. Nuvele „de sertar” (Polirom, 2002).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.