Comunism, postcomunism și modernitate...
ISBN
973-683-289-9
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
252
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
PLURAL
Domenii

Comunism, postcomunism și modernitate tîrzie

Autori: Claude Karnoouh
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Textele grupate in Comunism, postcomunism si modernitate tirzie sint reflectii privitoare la prabusirea regimului comunist din Europa rasariteana si din Uniunea Sovietica si la consecintele ei politice, sociale, economice, culturale. Cartea isi propune sa explice raportul comunismului cu modernitatea, pentru a-i intelege atit succesele partiale, cit si esecul final.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
252
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii
Europa rasariteana la ora trezirii din vraja • Postcomunism / comunism • Realismul socialist sau victoria burgheziei • Dupa o tacere apasatoare. • Un logos fara ethos • From something to nothing • Ce sa ingrijim mai intii: societatea sau pe toxicomani? • De la vocea zeilor la calea lucrurilor: de la mit la stiinta


Despre autori


Antropolog de formatie, Claude Karnoouh este cunoscut publicului romanesc ca autor al unor carti in masura a stirni numeroase polemici in presa: Romanii. Tipologie si mentalitati (Humanitas, 1994); Dusmanii nostri cei iubiti (Polirom, 1997); Comunism postcomunism si modernitate tirzie (2000).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.