Grammar is fun (vol. II)
ISBN
976-683-770-X
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
120
Tip ediție
broșată
Format
210x295
Colecție
MICUL ȘCOLAR
Domenii

Grammar is fun (vol. II)

Autori: Constantin Paidos , A.S. Pușkin
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Ca si primul volum din „Grammar is fun”, cel de al II-lea este destinat cadrelor didactice si elevilor din invatamintul primar, fiind conceput ca un instrument de lucru, atractiv si eficient, pentru pregatirea si desfasurarea orelor de limba engleza. Structurata clar – ilustratii color ce-i confera atractivitate, activitati variate (jocuri, exercitii, cintece), explicatii extinse –, cartea respecta programa analitica a claselor II-IV. Daca primul volum contine exercitii cu literele alfabetului, substantivul, articolul posesiv, pronumele, adjectivul, numeralul, prepozitia, cel de-al doilea acorda spatii largi verbului.
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
120
Tip ediție
broșată
Format
210x295
Fără comentarii


Despre autori


Constantin Paidos a fost profesor de limba engleza, gradul I, cu o experienta de 45 de ani in invatamintul preuniversitar, profesor metodist, coordonator de practica pedagogica a studentilor din 1972, presedinte al Asociatiei Profesorilor de Limba Engleza din Romania, inspector scolar de limba engleza in cadrul Inspectoratului Scolar al Judetului Iasi timp de 11 ani, membru in Comisia nationala pentru limba engleza. La Editura Polirom a publicat, in calitate de autor sau coautor: Grammar is Fun (1998, 2001), All Right. Manual de limba engleza pentru clasa a VII-a (1998), All Right. Manual de limba engleza pentru clasa a IX-a (2000), English Grammar. Theory and Practice (2001), Limba engleza. Prima ta gramatica (2005), Practical Course of English (2006), New Proficiency in English (2008) si Improve Your English (2014).


Cristina Dana Paidos a fost profesor de limba engleza, gradul I, cu o experienta la catedra de 37 de ani. A participat la cursuri de perfectionare in tara si in strainatate. Este coautor al lucrarilor: Grammar is Fun (Polirom, 1998, 2001), Smart Starter (Institutul European, 1999), Smart One (Institutul European, 2002) si Limba engleza. Prima ta gramatica (Polirom, 2005). Improve Your English: Vocabulary Practice / Constantin Paidos, Cristina Dana Paidos (Polirom, 2014).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.