Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
Qi Gong
ISBN
973-46-0074-5
An apariție
2005
Lună apariție
11
Număr pagini
392
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Colecție
HEXAGON > Medicină naturistă și tradițională
Domenii

Qi Gong

Manual de inițiere

Autori: Daniel Reid
INDISPONIBIL
39,95 lei

 

Traducere de Cristina Popa.
Arta qi gong se intemeiaza pe principiile taoiste fundamentale si pe fortele universale care stau la baza medicinei traditionale chineze, a meditatiei si a artelor martiale. Implicind o respiratie corecta si exercitii fizice usoare, echilibreaza sistemul energetic si ajuta la intarirea sistemului imunitar. Practicata cu regularitate, contribuie la mentinerea unei stari generale de sanatate bune, prelungeste viata si previne bolile. In China, unde se practica de secole, se foloseste cu succes chiar si in tratarea unor boli grave, cum este cancerul.
Cartea ofera un cadru teoretic clar si constituie, in acelasi timp, un ghid facil in practica individuala. Sint incluse, totodata, exercitii pentru incepatori si avansati si informatii privind un regim alimentar si un mod de viata echilibrate.

An apariție
2005
Lună apariție
11
Număr pagini
392
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii

Qi gong si cele Trei Forte: armonia Cerului, a Pamintului si Umanitatii • Qi gong si cele Trei Comori: alchimia esentei, a energiei si a spiritului • Qi gong si sanatatea: vindecarea prin energie • Energiile elementare: modalitati de a lucra cu qi • Elemente fundamentale ale formei: postura, respiratia si integrarea • Setul elementar de exercitii qi gong pentru practicarea zilnica • Semne si senzatii, devieri si corectii • Qi gong si Tao pentru Cultivarea Vietii: o cale spre sanatate, longevitate si putere spirituala



Despre autori


Daniel Reid este autorul mai multor cărți despre medicina tradițională chineză. A studiat timp de mai bine de 20 de ani bioterapia, acupunctura, masajul, qi gong-ul, meditația și artele marțiale sub îndrumarea maeștrilor chinezi din Taiwan. A mai publicat: Chinese Herbal Medicine (1993), Guarding the Three Treasures: Chinese Way to Health (1995), Handbook of Chinese Healing Herbs (1995), Shambhala Guide to Traditional Chinese Medicine (1996), A Complete Guide to Chi-Gung (2000) și The Art and Alchemy of Chinese Tea: Singing Dragon (2012). La Editura Polirom au apărut: Qi gong. Manual de inițiere (2005), Ghid complet de medicină chineză. De la un regim de viață sănătos la prevenirea și tratarea bolilor (2014), Ghid de qi gong. Exerciții de bază pentru practica zilnică (2015) și Tao pentru detoxifiere. Metode naturale pentru a-ți purifica organismul (2015).



Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.