Bazele analizei matematice
ISBN
973-683-204-x
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
250
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
COLLEGIUM > Matematică
Domenii

Bazele analizei matematice

Autori: Anca Precupanu
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Profesor doctor Anca Precupanu (sefa Catedrei de analiza matematica, Facultatea de Matematica, Universitatea „Al.I. Cuza”, Iasi) abordeaza notiuni fundamentale (limite, continuitate, diferentiabilitate etc.) intr-o conceptie unitara si suficient de flexibila pentru a include o prezentare teoretica motivata, exemple si demonstratii sugestive.
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
250
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Preliminarii • Siruri de numere reale • Serii de numere reale • Spatii metrice • Siruri de puncte in spatii metrice •Functii intre spatii metrice • Spatii metrice compacte • Spatii metrice conexe • Functii derivabile de o variabila reala • Siruri si serii de functii • Teoria diferentiabilitatii in spatiul Rn • Multimea numerelor reale • Completarea spatiilor metrice


Despre autori


Anca Precupanu este profesor universitar doctor, sef al Catedrei de Analiza matematica din cadrul Facultatii de Matematica, Universitatea "Al.I. Cuza" Iasi. Este membru al "American Society of Mathematics" si al "Gesellschaft fur Mathematik, Ökonomie und Operations Research" (GMOOR, Germania). A fost profesor asociat la Universitatile din Brest, Clermont-Ferrand si Limoges. In 1992 a primit titlul de International Woman of the year 1991-1992, acordat de International Biographical Centre-Cambridge. Numele sau este mentionat in paginile Who's Who in the World, The World Who's Who of Women, Who's Who of Intelectuals, International Ladies in Achievement. In perioada 1992-1993 a fost secretar stiintific al Senatului Universitatii "Al.I. Cuza" Iasi, iar intre 1993-1996, prorector al aceleiasi universitati. De acelasi autor: "Functii reale si teoria masurii" (Ed. Didactica si Pedagogica, 1972); "Analiza matematica - Functii reale" (Ed. Didactica si Pedagogica,1976); "Culegere de probleme de Analiza matematica - Functii reale" (2 vol, Ed. Universitatii "Al.I. Cuza" Iasi, 1982); "Analiza matematica", (2 vol. Ed. Universitatii "Al.I. Cuza" Iasi, 1987); "Spatii metrice - Probleme" (in colab., Ed. Universitatii "Al.I. Cuza" Iasi, 1990); "Bazele Analizei matematice", (Ed. Universitatii "Al.I. Cuza" Iasi, 1993, Canova, editia a II-a, 1995, Polirom, editia a III-a, revazuta si adaugita, 1999).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.