Introducere în știintele comunicării
ISBN
973-683-582-0
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
160
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Colecție
COLLEGIUM > Litere
Domenii

Introducere în știintele comunicării

Autori: Daniel Bougnoux
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere de Violeta Vintilescu. Daniel Bougnoux realizeaza o lucrare originala prin faptul ca nu incearca sa prezinte si sa analizeze separat problemele legate de procesul comunicarii, ci le coreleaza cu o serie de problematici-cheie din alte domenii (semiotica si pragmatica), desi stiintele comunicarii tind sa se constituie intr-o disciplina autonoma.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
160
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii
Ce este o problema de comunicare? • A trai in relatie cu ceilalti • A semnifica • Drumul sensului • Inventia tehnica si intrebuintarile ei • Deschiderea informationala, inchiderea comunicationala • Spatiul public si mijloacele de comunicare • Cum poti fi mondial? • Raspunsuri la patru intrebari in lumina celor afirmate anterior


Despre autori


Daniel Bougnoux este profesor de filosofie si de stiintele comunicarii la Universitatea Grenoble III - Stendhal. Este autorul lucrarilor Sciences de l'information et de la comunication, Larousse, Paris, 1993, La comunication contre l'information, Hachette, Paris, 1995, Vices et vertus des cherches, l'autoreference en poetique et pragmatique, La Decouverte, Paris, 1989.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.