Teoria și practica traducerii
ISBN
973-683-495-6
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
COLLEGIUM > Litere
Domenii

Teoria și practica traducerii

Autori: Roger T. Bell
INDISPONIBIL
13,39 lei

 
Traducere de Catalina Gazi. Autorul abordeaza procesul traducerii din perspectiva lingvistica, oferind informatii utile cu privire la modul in care un text scris intr-o anumita limba poate fi transformat intr-un text echivalent intr-o alta limba, pastrindu-i-se continutul mesajului, caracteristicile si rolurile functionale.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Perspective asupra traducerii • Realizarea unui model al procesului traducerii • Sensul cuvintului si al propozitiei • Logica, gramatica si retorica • Textul si discursul • Procesarea textului • Informatiile, cunostintele si memoria • Envoi


Despre autori


Roger T. Bell este profesor de lingvistica si director al School of Language din cadrul Politechnic School of London


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.