N.E.O. 1. Căderea soarelui de fier
N.E.O. 1. Căderea soarelui de fier
N.E.O. 1. Căderea soarelui de fier
N.E.O. 1. Căderea soarelui de fier
ISBN
978-973-46-9298-9
An apariție
2023
Lună apariție
6
Număr pagini
408
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
JUNIOR
Domenii

N.E.O. 1. Căderea soarelui de fier

Autori: Michel Bussi
44,95 lei

Vârsta recomandată 12+

 

Traducere din limba franceză de Cristina Jinga

Într-o lume devastată de un cataclism, din care oamenii mari au dispărut, nu există decât două refugii pentru cele două triburi rivale care au supraviețuit: tepee-ul sau castelul. Tribul din tepee vânează pentru a-și procura hrana, cel din castel trăiește izolat și protejat. Însă curând o boală misterioasă care se răspândește printre animale amenință cu foametea tribul din tepee. Dar dacă tribul din castel se află la originea acesteia? Ora confruntării a sosit: războiul dintre cele două tabere poate fi evitat acum, când natura se află într-un pericol mai mare ca oricând? Zyzo, spionul infiltrat al taberei din tepee, și Alixe, regina castelului, vor ști oare să-și unească forțele ca să dejoace toate intrigile și trădările?

An apariție
2023
Lună apariție
6
Număr pagini
408
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Michel Bussi, născut în 1965 la Louviers (Haute-Normandie, Franța), este unul dintre cei mai citiți autori francezi contemporani, operele sale fiind traduse în peste 35 de limbi. De formație geograf, mult timp profesor la Universitatea din Rouen, a început să scrie în anii 1990, dar a publicat primul roman, Code Lupin, abia în 2006, acesta atingând repede cifra-record de nouă ediții. I-au urmat alte titluri: Omaha Crimes (2007), Mourir sur Seine (2008), Sang famille (2009; Legături de sânge, Polirom, 2020), Nymphéas noirs (2011; Nuferi negri, Polirom, 2018), ultimul fiind cel mai premiat roman polițist francez în 2011. Următorul succes, Un avion sans elle (2012; Fetița cu ochi albaștri, Polirom, 2015), l-a propulsat printre cei mai reputați autori contemporani de romane polițiste, dovadă distincțiile obținute: Prix Maison de la Presse 2012, Prix du Roman populaire 2012, premiul pentru cel mai bun roman polițist francofon. În 2020 a publicat Au soleil redouté (La soarele neîmblânzit, Polirom, 2022), un omagiu adus Agathei Christie.Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.