Previziuni pentru secolul XXI. Primii...
ISBN
973-683-424-7
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
144
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
HEXAGON
Domenii

Previziuni pentru secolul XXI. Primii douăzeci de ani

Straniul început al mileniului trei

Autori: Huguette Hirsig
INDISPONIBIL
6,65 lei

 
Traducere de Sergiu Ciocoiu
Economie, politica, ecologie, educatie, sanatate. Marile evenimente istorice ale lumii sint interpretate sub aspectul consecintelor pe care le au asupra conditiilor de viata si al schimbarilor pe care le provoaca in comportamentul oamenilor.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
144
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Previziuni mondiale din anul 2000 pina in anul 2020 • Cui poate fi de folos o astfel de carte? Scurta privire asupra previziunilor noastre din 1977 pina in 2000, realizate sau nerealizate • Interpretarea tuturor influentelor planetelor grele asupra desfasurarii evenimentelor politice, sociale, economice si ecologice • Lumea intre anii 2000 si 2020: America de Nord - Constituirea Europei - Asia - Africa - America Centrala si de Sud - Australia • Educatia - Sanatatea - catastrofele naturale - alte aspecte • Terra si influentele pe care le exercita asupra omului • Omul, aceasta fiinta planetara • Reflectii • Cum sa interpretam corect evenimentele din primii ani ai secolului XXI


Despre autori


Huguette Hirsig este astrolog de renume mondial.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.