Cum să ne administrăm timpul
ISBN
973-681-121-0
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
HEXAGON
Domenii

Cum să ne administrăm timpul

Autori: Jean-Denis Menard
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere de Cezar Petrila. In viata cotidiana, proasta administrare a timpului duce adesea la pierderea echilibrului psihic, la stres si oboseala, nemultumire si descurajare. Autorul acestei carti ne arata o noua modalitate de a ne trai timpul, modalitate primordiala pentru capacitatea de a construi o viata echilibrata din toate punctele de vedere. Descoperim aici o multime de tehnici, metode si „trucuri” de utilizare a timpului. Testele, exercitiile si exemplele de planificare ghideaza cititorul catre descoperirea propriilor capacitati de evolutie pozitiva in relatia cu timpul.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Intelegerea relatiei cu timpul • Timp calculat si timp necalculat • Echilibrul necesar • Orientarea cu ajutorul obiectivelor • Clarificarea obiectivelor • Planificarea timpului • Organizarea


Despre autori


Jean-Denis Menard este consultant si formator in Lyon, Franta.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.