Filosofii terapeutice ale...
ISBN
973-683-653-3
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
272
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
COLLEGIUM > Filosofie
Domenii
Filosofie > Curente
        >> General

Filosofii terapeutice ale modernității tîrzii

Autori: Radu Neculau
INDISPONIBIL
29,95 lei

 

„Scopul acestei carti este sa familiarizeze cititorul român de formatie umanista cu autori si teme ale filosofiei contemporane care, fie din necunoastere, fie din partizanat intelectual, au ramas in afara dezbaterilor culturale publice.” (Radu Neculau)

An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
272
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii

Gadamer • Habermas • Rorty • Reprezentare si subiectivitate • Reprezentare si cunoastere • Reprezentare si ontologie • TerapieDespre autori


Radu Neculau (n. 1970), licentiat in filosofie, Universitatea "Al. I. Cuza"- Iasi, Bard College, New York si Universitatea din Konstanz. M.A in filosofie la New School for Social Research, New York (1997) si doctor in filosofie, Universitatea "Babes-Bolyai"- Cluj (1999). In prezent, doctorand in filosofie sociala si politic la New School for Social Research si asociat departamentului de filosofie, Universitatea Villanova din Philadelphia. Colaborator la „Altera", „Noesis", „Revue Roumaine de Philosophie", „Revista de cercetari sociale", „Revista de filosofie". Coautor la „Dictionar de scrieri politice fundamentale" (Humanitas, 2000).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.