Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
Saludos
ISBN
973-681-822-5
An apariție
2004
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
FICTION LTD
Domenii

Saludos

Autori: Alexandru Ecovoiu
INDISPONIBIL
4,81 lei

Vezi eBook
 
Prefata de Ion Simut
Roman tradus in franceza, spaniola si germana
Aventuri melodramatice si exotice, magice si erotice, fantastice, aventuri de tip western sau gen safari se deruleaza intr-un ritm alert, pe toate continentele si pe toate zonele geografice. Dincolo de acestea, avem in roman o intreaga aventura a cunoasterii, in care Alexandru Ecovoiu scrie cu umor, ironic si autoironic, pe tiparul scenariului cinematografic de aventuri sau pe acela al cartii de calatorie.
„Imaginatia lui Ecovoiu se desface evantai in povestirile exotice ale personajului sau, in care betia simturilor e eterata de atmosfera de vis. Cu suspans bine dozat, cu o arta fina descriptiva si enclave poetice aceste povestiri sint partea forte a romanului.” (Ioana Pirvulescu)
An apariție
2004
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Alexandru Ecovoiu (n. 1943) a debutat în anii ’80, iar în atenţia publicului şi a criticii literare a intrat cu adevărat în 1995, odată cu apariţia romanului Saludos (Premiul Uniunii Scriitorilor din România, 1996; nominalizat la Premiul „LiterArt – XXI”, SUA, 1997; Premiul revistei Observator, München, 1998). Confirmarea talentului său a venit în anul 1997, cînd a fost publicat romanul Staţiunea (Premiul Academiei Române). În 2001 publică volumul Cei trei copii-Mozart (nominalizat la Premiul ASPRO), iar în 2002 romanul Sigma (Premiul Asociaţiei Scriitorilor din Bucureşti). De acelaşi autor, la Editura Polirom au apărut Saludos (2004, 2014); Ordinea (2005); Sigma (2005, ediţia a II-a); Staţiunea (2007, ediţia a II-a); Cei trei copii-Mozart (2008, ediţia a II-a) şi După Sodoma (2012); Premiul „Cartea anului” acordat de Filiala Bucureşti a Uniunii Scriitorilor din România; Premiul „Cel mai bun scriitor al anului 2012”, pentru acest roman, acordat de Clubul de Proză, Uniunea Scriitorilor din România). Saludos, Ordinea, Cei trei copii-Mozart au fost traduse în limbi de largă circulaţie.



Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.