Povestirile din noul volum Ce preferi? de Dan Coman se nasc, de cele mai multe ori, din același loc în care s-a născut autorul: Gersa, Bistrița-Nă­săud. În noua sa car­te, rădăcinile unor istorii personale în­tretăiate de fră­mântări universale se întind din ce în ce mai departe, cuprind orașe din ce în ce mai îndepărtate în căutarea unor răspunsuri adesea inexistente. Dan Coman contorizează, și de data aceasta, cu la fel de mult succes, dinamica relațiilor fracțio­nate, instabilitatea eului și căutările înfrigurate ale unor împrejurări mai blânde. Fiecare personaj își ratează propria viață, fie prins în destinul altcuiva, fie abandonând tot ceea ce era. (…) Povestirile din volumul lui Dan Co­man sunt, fără îndoială, piesele unui puzzle mai ma­re, integrate perfect în întreaga sa operă de până în prezent, înălțate la nivelul la care ne-am obișnuit să îi citim fiecare text. Va fi poate, mai mult ca oricând, o invitație complexă către cititori de a descoperi cu adevărat substratul socie­tății actuale, care nu și-a vindecat nici pe departe rănile dintr-un trecut nu suficient de îndepărtat. Ce preferi? invită nu doar la intro­specție, ci și la o privire lucidă asupra a tot ceea ce avem în jurul nostru, asupra a tot ceea ce putem schimba.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.