Bărbatul fără cap ar fi trebuit să fie o povestire scrisă pentru un curs de creative writing și atât. (…) O carte pe care probabil nu aș fi scris-o niciodată dacă nu aș fi devenit mamă și nu aș fi fost forțată de context să mă împac cu copilul din mine, să îl cunosc mai bine, să îi dau voie să existe cu tot ce a trăit el mai frumos și mai puțin frumos. (…) În Bărbatul fără cap însă fiecare poveste a devenit a mea ca să o pot scrie așa cum am scris-o. Am trăit fiecare personaj ca să îl pot înțelege, să îl pot cunoaște, să fiu sinceră cu el. Sunt și nu sunt fiecare femeie, bărbat și copil din cartea mea. O carte este, cred eu, asemănătoare cu un cameleon. Va lua tot atâtea forme câți oameni o citesc. Pentru că o carte este o experiență foarte personală. Dincolo de ceea ce a fost în mintea scriitorului, dincolo de povestea pe care a in­tenționat să o spună, aceasta va trece inevitabil prin filtrul par­ticularităților structurii emoțio­nale și raționale ale cititorului. De aceea așteptările mele ar fi nerealiste. Așa că tot ce îmi doresc este ca cititorul să ajungă la finalul cărții. Dacă ajunge la ultima pagină înseamnă că ceva anume din carte i-a provocat o emoție care l-a făcut să continue să citească. Emoția aceea este cea mai importantă pentru mine. Pentru că, indiferent ce nume poartă, nu vine niciodată singură, nu dispare fără a lăsa urme.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.