După romanul … și toate zilele de azi la care am muncit ceva, am simțit nevoia să scriu proză scurtă, să nu trebuiască să stau conectat la text o perioadă îndelungată. Am scris zece povestiri în aproape un an de zile. Volumul este început în 2020, în timpul pandemiei și scris în pauzele de muncă, având în vedere că economiseam timpul petrecut, altfel, în trafic: am lucrat de acasă. Am vrut de la început, încă de pe vremea romanului din 2021, să scriu o trilogie a ratării, cum i-am spus, un fenomen pe care să-l abordez din mai multe unghiuri. Renunțasem la idee, apoi, cu pandemia, am reluat-o. Inițial gândisem trei romane, dar mi-am spus că ar fi o idee bună să fie două, cu un volum de povestiri între ele, înrudite prin temă. Așa a apărut Fericire. (…) Povestirile au fost scrise din inspirație, în sensul că nu am avut neapărat un plan al lor. M-am lăsat ghidat de o idee de bază și apoi de cursul textului, al personajelor. Le-am lăsat să se desfășoare, să mă ia și pe mine prin surprindere. (…) Legat de atașament – toate îmi sunt dragi, sunt, în fond, ale mele. Mi-este greu să aleg vreunul ca fiind mai special.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.