Călătoria în Est e o poveste în care Angot amestecă, la fel ca în alte romane, păstrând o anumită ambiguitate în acest sens, dimensiunea biografică și ficțiunea. E un roman zguduitor despre efectele abuzului psihic, fizic și emoțional pe termen lung, într-o epocă în care standardele de toleranță societale au amplificat pur și simplu trauma victimei. Chiar dacă o asemenea poveste ne revoltă astăzi, anatomia incestului și a consecințelor în spirală pe care le produce la zeci de ani distanță de la prima corupere e un mijloc oportun de a ne reaminti de ce discuțiile despre abuz nasc astăzi atâtea controverse. Extrema toleranței zero contemporane, dialogul sensibil și inflamat pe marginea definițiilor a ce mai înseamnă abuz au la bază un efort reparator pentru o serie de destine frânte pentru totdeauna, așa cum ilustrează și Angot în romanul său de impact.

 

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.