Stela e un roman social. Dar e și unul de familie (care se petrece exact în momentul în care definiția familiei e în joc) și încă unul de dragoste. Pe scurt, e despre felul în care istoria mare, fie ea lipsită de mari evenimente, de mari catastrofe, sufocă viața privată. Și mai e o carte despre victoria bunului-simț. Stela nu se înrăiește. Nu privește cu ură ori invidie către ceilalți. Nu acuză pe nimeni pentru eșecurile ei. Tocmai de aceea nu e un personaj „demonstrative”, purtător de mesaj. E pur și simplu un om simplu și bun. O femeie care privește în urmă și caută ceva doar al ei. Și nu prea găsește. Dar nu regretă nici o clipă că a dat atâta altora. Și mai ales e dispusă să dăruiască și mai mult. Să trăiască pentru ceilalți, așa cum sunt ei. După Fragil, un debut excepțional, Simona Goșu a reușit să revină cu un roman bun, bine construit, care își asumă discret, netendențios provocări dificile, pe care societatea noastră încă nu a reușit să le așeze în zona firescului.  

 

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.