Aici avem de-a face cu o femeie care si-a ucis fratele. Si-a ispasit pedeapsa si acum traieste intr-o saracie lucie, intr-un sat prapadit, intr-o casa de chirpici si pare senina, impacata cu trecutul. In mintea ei, stie ce-a facut si de ce, regreta atit cit e ea capabila sa regrete… In orice caz, n-are vreo dificultate in a povesti, cu risipa de gesturi si intonatie, toata viata ei subumana, tot parcursul pina la crima si viata din inchisoare. Primitivism brutal, lipsit de scrupule. Deosebirea dintre ea si un animal este ca ea poate povesti. Iar psihologul noteaza, retine si reda fara sa judece. As vrea sa am in jurul meu numai oameni luminati, echilibrati, echidistanti ca Aurora Liiceanu, oameni care sa se poata abtine de la a filtra prin propriul sistem de valori, de la a califica intr-un fel sau altul, oameni inteligenti si atit.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.