Pentru scriitura sa asezata, parca niciodata grabita. Atent la metafore, la destinul uimitor al personajului sau principal, precum si la modul in care introduce tot felul de „secunzi” meniti sa sustina constructia lui Georgian. Pina la urma, desi Georgian trece de la fanatism fata de maresal la rolul de a-i instrui si comanda pe cei care-l ucid, evolutia aceasta, deloc facila de conturat, este naturala si justificata de patriotism. Dar nicio clipa n-am avut senzatia ca se-ntimpla ceva anormal cu Georgian. Totul mi s-a parut justificat si i-am inteles fiecare decizie (chiar daca, la un moment dat, el alege dupa cum ii dicteaza un ban aruncat in aer). (...) Negru si Rosu vin de la tigan si comunist, de la calugar (da, se deghizeaza in calugar la cererea rusilor) si ofiter, de la cele doua vieti ale lui Georgian. Pina la urma, titlul pare bine ales si cred ca nicio alta varianta n-ar fi fost mai potrivita. Iar romanul este, intr-adevar, bun. Te face sa nu-i cauti hibele. Are dragoste, moarte, razboi, tradare, prietenie si patriotism, in doze potrivite, si marele merit de a nu plictisi.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.