Mereu ancorat in prezent, Rasvan Popescu nu se dezminte nici de aceasta data. Textele din volumul pe care l-am luat la maruntit nu dateaza de mult, ci sint scrise chiar in anii din urma, 2010-2013. Omul nostru nu pierde timpul, cine stie ce se mai poate intimpla pina la virsta senectutii! Insemnarile de fata sint diverse, nervoase, lucide, uneori adaugind judecati de valoare, alteori dezamagiri. Nu de putine ori, mici intimplari cotidiene, unele dramatice, altele absurde – nuclee narative care ar putea deveni, de ce nu, intr-o buna zi, pagini de proza. Avem aici portrete de politicieni si de jurnalisti, intimplari din culisele vietii politice, dar si culturale; avem de toate. O bruma de oboseala se simte in anumite notatii ale lui Rasvan Popescu; sint clipe cind autorul, om si el, devine vulnerabil: „Cu mine ce-o sa se mai intimple?”. Nu stim nici noi, asteptam eventual un viitor roman, inca o felie de jurnal sau poate chiar un nou film.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.