Firul rosu imi pare a fi faptul ca strainii reusesc sa vada ceea ce noi nu mai vedem, pentru ca sintem prea prinsi in mreaja scandalurilor permanente din spatiul public. Ei vad „frumosul” din oameni si din jur, ei pretuiesc ceea ce ne face speciali, ei stiu sa ne iubeasca chiar si defectele… Un alt fir interesant este ca pentru nimeni Romania nu a venit cu un „covor rosu”, dimpotriva – dar ei au reusit sa treaca peste toate obstacolele pentru a realiza ce si-au propus. In mod interesant, ei pretuiesc cu atit mai mult aceasta tara cu cit diversele neplaceri i-au ajutat pe fiecare sa isi depaseasca cumva limitele.
A propos de una dintre intrebarile precedente, toti strainii din carte s-au stabilit in Romania pentru ca au simtit ca aici pot face o diferenta in viata celor din jur.
In cartea pe care am coordonat-o este palpabila o permanenta uimire fata de frumusetea – dar si fata de lucrurile mai putin pozitive – din plamada noastra romaneasca.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.