Oamenii au niste resurse nebanuite si asta e valabil peste tot, iar spatiul acela cald, in care aerul miroase a mirodenii si se aude strigatul imamului, scoate la iveala niste surprize pe care noi, occidentalii, nu avem cum sa le anticipam. Asta am incercat sa arat in cartea asta: ca locul acela e mult mai mult decit o tabla de sah pe care se misca tot felul de interese locale si externe. E un spatiu in care se traieste, dar se traieste altfel. Am urit intotdeauna viziunile simpliste, asa cum eu, ca roman, ma necajesc cind lumea ma vede intr-o singura culoare. De aceea mi-am si ales meseria asta. Am trait atita vreme fara informatie pina in ’89! A venit momentul sa ne dezvoltam si noi un soi de curiozitate, sa iesim din provincialism si sa ne pese un pic mai mult de ce se intimpla peste granite, pentru ca toate astea ne afecteaza direct.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.