Neavind atita durere acumulata in memoria lor afectiva, nimic nu-i impiedica pe straini sa se bucure de ceea ce avem noi mai bun, anume de frumusetea peisajelor mirifice, de caldura si autenticitatea relatiilor, de simplitatea lumii rurale in comuniune cu natura etc. Pina ca si capitele de fin ii incinta. Evident insa, sint si lucruri care nu le plac si pe care le critica, dar aceasta critica este facuta cu blindete si multa dragoste...
Cu siguranta sint dificultati similare pentru ca ele tin de mentalitati si de obiceiuri. Oricine vine dintr-o lume asezata, functionala, are aceeasi nedumerire ca si mine fata de victimizarea permanenta in care ne complacem – aceasta neputinta afisata cind noi de fapt sintem oameni foarte capabili si stim acest lucru inlauntrul nostru – sau frica de greseala, ignorind ca a gresi inseamna a progresa, fuga de raspundere, cind de fapt cea mai mare putere o ai atunci cind esti constient ca tu esti cauza tuturor lucrurilor care ti se intimpla, pentru ca esti co-creatorul vietii tale, si multe alte astfel de lucruri mai mari sau mai marunte care ne impiedica sa progresam.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.