[Murakami] scrie pentru acei cititori pasionati, care accepta pactul fictional, isi folosesc imaginatia, gindirea, fac conexiuni si isi doresc sa descopere singuri legaturi ce sint doar sugerate. Murakami mai spune ca fiecare cititor va descoperi ceva in romanul sau, o explicatie care poate nu seamana cu a altuia, dar intr-un final punctele comune sint aceleasi. Kafka pe malul marii poate fi din acest punct de vedere un roman postmodernist, dar nu numai atit, ci si un roman a carui miza nu este doar dezlegarea unui puzzle, luarea in deridere a societatii consumeriste sau spunerea unei povesti de dragoste si rebeliune ca atitea altele, nu, miza lui este de a lasa ceva in mintea cititorului si de a-l face sa fie cumva mai deschis posibilitatii ca lumea sa nu fie doar ceea ce se vede, doar ceea ce e acceptat si comun, ci si ceea ce ar putea fi.
Haruki Murakami este unul dintre cei mai mari scriitori in viata si Kafka pe malul marii o carte cit pentru o generatie. Lecturile adevarate nu sint niciodata usoare.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.