Jack Bolling are treizeci de ani, e agent de bursa, cistiga foarte bine si in general nu prea se poate plinge de nimic. Nu e casatorit, dar asta pentru ca nu si-a propus, se bucura de atentia femeilor, are suficient de mult timp liber si chiar daca acum opt ani era soldat in razboiul din Coreea, a trecut suficient de mult timp de atunci ca sa nu mai fie chinuit de cosmaruri. Si totusi, ceva nu merge cum trebuie. Poate ca viata in cartierul Gentilly din New Orleans, unde locuieste, e mult prea tihnita? Oamenii prea bine-crescuti (sau morti de-a dreptul, cum ii considera el)? Rolurile, asteptarile de la fiecare dintre ei prea bine definite? Poate e tocmai faptul ca totul merge prea bine, ca rotitele se invirt prea fara cusur si perfectiunea da nastere la o imensa lehamite?

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.