Cred ca ceea ce m-a atras, in primul rind, a fost senzatia de complicitate, de partasa la discutiile dintre critic si scriitor. Atmosfera cartii este de culise, de prietenie si solidaritate – mi s-a parut ca intrezaresc o lume literara romaneasca ce face eforturi sa se aseze, unde nu au loc orgoliile, disesiunile, taberele, nici macar virsta scriitorilor nu a parut relevanta.
[...] Este un fel de literatura din afara literaturii, scriitorii devin personaje literare si isi joaca propriul rol – uneori seriosi, alteori ludici –, iar interviurile prind viata. Fiecare autor este tratat ca fiind unic [...] iar operele lor irepetabile. Poate acesta este, de fapt, cel mai mare merit al lui Marius Chivu care, din modestie, spunea la lansarea cartii ca acest volum nu-i apartine lui, ci scriitorilor din cuprins. Eu as spune ca le apartine in egala masura, iar in loc de „Volum coordonat de Marius Chivu”, as fi pus ceva [...] de genul „Volum provocat de Marius Chivu”.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.