Editura Polirom revine cu o noua lucrare a scriitorului Florin Gheorghita, volum care doreste sa aduca in actualitate ultimele descoperiri in domeniul cunoasterii vietii omului pe Pamint.
Din cele mai vechi timpuri omul a incercat sa inteleaga si sa dezlege toate misterele lumii.
Autorul incearca sa aduca o lumina si ofera niste raspunsuri aducind in actualitate si in prim plan surse mai putin accesibile publicului larg. Multe dintre acestea sint fotografii document, informatii din diverse locuri si multe alte dovezi care vin sa intregeasca imaginea asupra acestei cunoasteri pe care autorul o propune. „Pe aceasta linie, textul intregii carti, intru totul neconformista, doreste sa-i ofere cititorului diverse spicuiri despre adevaruri ramase in umbra sau chiar ascunse in mod voit”, spune Florin Gheorghita.
Sa incercam sa fim mai prezenti si sa aflam cit mai multe din cuprinsul acestei carti, trecind totul prin propriul filtru si hotarind singuri daca putem accepta sau nu ceea ce lucrarea de fata are de transmis (…).

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.