Pentru noul val in literatura, Filip Florian este considerat de multi „perla coroanei”. Toate bufnitele e un roman de pasaj, care descopera cit de incurcata e povestea cu istoria. „Starea de spirit” este in impas, sub convingerea ca nimic nu are o directie certa, niciun drum nu duce de la sine undeva si e treaba de curat eroism sa o apuci intr-o parte sau alta, atita timp cit nu mai ai iluzii si nici nu ai ajuns sa intelegi pe deplin. Personajul dublu Lucian-Emil, copilul si batrinul, doua virste si nicio certitudine, propune timid o solutie, un drum pe dedesubt, prin tunel: memoria. […] Stocare minutioasa, narcisiaca, nuantata, in vederea unei posibile epifanii.
Toate bufnitele vrea [...] sa povesteasca si sa staruie linistit pe niste umbre mai vechi: de ce iti taie de multe ori istoria drumul inapoi, spre refugiul incomparabil al copilariei, de ce e atit de greu sa-ti amenajezi existenta pe partea cealalta a luminii, ca bufnitele.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.