[Cea mai mare satisfactie a celor 45 de ani petrecuti la microfon este aceea ca] Am putut sa fiu mereu in contact cu romanii, cu Romania, cu tinerii romani, cu romanii de toate virstele, carora le vorbeam in fiecare zi. De la acesti romani, pe care ii simteam mereu aproape, imi luam ramas bun cu salutul: „Sa auzim numai de bine!”, care era preluat de multi ascultatori din Romania. Am simtit intotdeauna ca nu vorbesc masinal la radio, ci ma adresez fratilor mei din tara. [...] Daca as trai, din nou, momentul 1989, cred ca as fi mai bine pregatit sa nu ma iluzionez. Ceea ce a urmat dupa 1989, sperantele pe care mi le-am facut multa, multa vreme, nu mi le-as mai face daca ar fi sa retraiesc acele zile.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.