Mult mai accesibil decit Iliada lui Homer, sau decit Eneida lui Virgiliu, Cintul lui Ahile creeaza o imagine extrem de vie si de puternica a unor personaje care au disparut de aproape patru mii de ani.
Cititorii care intotdeauna au fost curiosi de ceea ce Homer si Virgiliu au descris in celebrele lor opere, dar nu au avut rabdare sa le citeasca, sau au avut rabdare sa le citeasca dar sint curiosi cum ar suna in proza razboiul troian, nu ar trebui sa rateze Cintecul lui Ahile. Recomand cu caldura romanul si celor pentru care literatura reprezinta pur si simplu o pasiune sau un hobby in sine, indiferent de genurile preferate.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.