Rezonez la distopii, rezonez la povesti intercalate si ironii postmoderne, rezonez la perioada interbelica (fara s-o idealizez, asa cum se vede) poate ca am vrut sa scriu ceva mi-ar fi placut sa citesc inainte. Un roman in care toate aceste aspecte sa se regaseasca la un loc.
[...] Totul depinde de felul in care te raportezi la istorie. Daca o vezi drept un sir neintrerupt de cauze si efecte, de determinari succesive, atunci viitorul nu are cum sa fie prea luminos. In acelasi timp, mai sint momente cind asistam la rupturi, ca si cum istoria insasi s-ar plictisi sa fie previzibila si atunci apar niste forte care schimba cumva cursul lucrurilor, oferindu-ne ceva surprinzator. Dar si acest ceva surprinzator poate fi o tragedie, nu neaparat un lucru pozitiv. In carte, am mers mai degraba pe mina determinarilor, punind fata in fata doua scenarii apocaliptice din care, din pacate, doar unul este imaginat.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.