Un diavol in paradis [...] este un emotionant roman, construit pe o trama epica autobiografica [...] despre un prieten, prietenie si balansul dintre sublim si demonic. Raul si abjectia locuindu-ne la fel de intens, iesind la suprafata epidermei noastre, mai mult sau mai putin violent. Viata si neviata eroului din roman, un anume Conrad Moricand, aduc sub ochii nostri inca un roman existentialist. Un Oblomov modern se strecoara printre oamenii si intimplarile secolului al XX-lea.
Intre Strainul lui Camus si Greata lui Sartre, Un diavol in paradis, cu eroul lui dezabuzat, dar si patruns in toti porii de un intens mal du siècle, isi poate gasi rostul si locul. Ce a urmat in afara literaturii si dupa mai ’68 deja stim cu totii.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.