In jur e o alta lume, mai rapida, mai pragmatica, mai dispusa spre birfa si aranjamente, dizolvata in incertitudini politice, in balacareli generale pe facebook, o adevarata avalansa de virtuale prietenii ce se fac gata desfacute la sireturi, zdrentuite pagubos, necultivind farmecul taifasului nepatimas, la gura sobei, ori al celui patimas, la gura iubitei… Sa te uiti, trintit pe un covor, in jarul ce se spuzeste incet-incet si sa sporovaiesti intim, cu obrajii incinsi de focul apropierii unei femei dragi, a unui trup misterios si darnic in semiintunericul odaii, sclipind din cind in cind, iluminat ca-ntr-un basm de scinteierile fulgurante… [...] Dumnezeule, de cind n-am mai contemplat acest jar orbitor, de cind n-am mai privit cerul profund si licaritor din noptile de la Dolhasca, contopindu-ma parca amoros cu el?
Prietenia e, da, o disciplina; dragostea e o vocatie, cum tot o vocatie e si poezia, sau religia. Prin femeile pe care le iubim cu adevarat, ne sprijinim in modul cel mai real de lumina soarelui cu raze late, raze aparent impalpabile, insa cit de vitale, cit de temeinice, de necesare traiului nostru altfel anost.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.