Urmatoarele doua romane sint inspirate din viata reala a adevaratului maseur orb si a Zairei. Continutul ramine peste tot acelasi: omul care cauta un loc sigur, o viata mai buna. Omul care stie sa supravietuiasca, desi e prada razboaielor, dictaturilor, cataclismelor. Intotdeauna exista unul care spune: voi dainui.
In al cincilea roman, Jacob se hotaraste sa iubeasca, acest om este Jacob. Este poate viziunea mea cea mai radicala si mai clara asupra existentei umane. Jacob reuseste sa supravietuiasca datorita dragostei si nu se va dezumaniza. Odiseea lui il duce pe un drum plin de peripetii, care mai de care mai miraculoase si mai periculoase. La sfirsitul cartii are doar 22 de ani, dar a trecut prin atitea, incit ar putea fi un om batrin. Si totusi, reuseste din nou sa se impotriveasca pierzaniei.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.