Cartea asta nu indeamna deloc la citit. Cred ca nimeni nu o cumpara, vazind-o pe rafturile unei librarii. Numele scriitorului nu spune absolut nimic, titlul este de-a dreptul neprietenos (ce e aia bucsau? eu n-am auzit in viata mea de asa ceva), iar desenul de pe coperta pare opera unui copil autist. Cu toate acestea romanul lui O. Nimigean este o capodopera. Poate printre cele mai bune romane scrise vreodata de un roman. Nu exagerez spunind ca e cea mai buna carte cu autor roman pe care am citit-o. Alaturi de personajele principale am ris, am plins, m-am simtit frustrat, am crezut in Dumnezeu si mi-am pierdut credinta, m-am simtit singur si trist, mic si neinsemnat. Subiectul cartii este unul foarte simplu, dar implicatile dezvoltate de autor sint extrem de complexe. O carte plina de simboluri biblice, plina de dragoste, plina de lumina si intuneric in acelasi timp. Un roman ce miroase a dragoste, a viata si a moarte, care incepe cu Liviu venind de la Iasi cu trenul in satul natal pentru a avea grija de Hareta, mama lui ajunsa la 83 de ani. Astfel incepe un drum plin de incercari cu doua personaje conturate deosebit de maiastru, degajind o forta de neimaginat. Cartea m-a transpus cu totul in pielea personajelor. Ultimele pagini le-am citit in frig, suferind de diaree, sorbind dintr-un ceai de menta, nelasind niciun moment cartea din mina. O carte uluitoare care iti lasa un sentiment ce nu poate fi explicat.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.