Fata tatei si mama fetei este o carte singulara din foarte multe puncte de vedere. Mai intii prin pofta de a povesti, de a dezvalui lucruri traite, experiente neobisnuite, si printr-o placere a cuvintului romanesc extraordinara, asa cum la putini scriitori de astazi am gasit.
In carte, doamna Sanda Budis isi asuma un rol riscant – sa fii fiica unui tata extraordinar, sa treci prin viata intr-un virtej continuu, schimbind mereu totul [...] E o carte care dezvaluie de cite ori se poate reinventa un om, de cite ori o poate lua de la capat si de cite ori se poate bucura de reusita acelui nou inceput.
E o carte singulara si pentru ca o poti citi in cel putin patru feluri: interesat de istoria care se ascunde in biografia Sandei Budis; ca experienta de viata si confesiune feminina – a unei femei razboinice care s-a razboit de la bun inceput cu toti si toate; o putem citi si ca pe o marturie foarte interesnata despre lumea noastra romaneasca, pe care trebuie sa ne-o asumam ca pe o lume aflata intre puncte cardinale.
Este totodata o carte reconfortanta [...], un concentrat de viata care bate fictiunea.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.