Admir neconditionat la Zeruya Shalev tehnica frazelor lungi de jumatate de pagina pe care le absorbi precum apa proaspata intr-o zi de vara, pe nerasuflate. Trebuie spus ca Shalev scrie cu un entuziasm de psalmist, cu un stravechi patos transpus unor arderi interioare atit de contemporane altminteri. ,,Sot si sotie” sfideaza anumite blazari ale prozei contemporane mondiale si se constituie intr-un dictionar ardent al pasiunilor, tradarilor, pericolelor si meschinariilor unei relatii de lunga durata. O proba ca o casatorie nu este o forma perfecta de implinire personala, dar si ca ea ar trebui salvata ca idee, optimizata, caci in afara sa, ne dizolvam ca fiinte si mai ales ca parinti.
Cu siguranta, romanele contemporane nu se arata blinde cu idealurile iubirii, ele transeaza in carne vie si ofera analize psihologice ale sentimentului erotic, cel prea incercat de multiple provocari in secolul XXI. Scris cu multa pasiune, cu un strop de furie si cu mult talent, acest roman reclama cititori lucizi. In schimb, pentru cei care viseaza la iubiri idealizate si fericite, recomand mai degraba intoarcerea la literatura romantica ori clasica, nicidecum proza acestei importante si fascinante scriitoare.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.