[Hotel Universal] e o casa facuta din bucati, cu etaje adaugate, cu cotloane pe care nu le mai stie nimeni, cu o pivnita ocupata acum, partial, de barul Fire, cu niste stilpi de metal pe terasa care par facuti din otel si care nu au nici o utilitate practica… M-a interesat profund ce e cu cladirea aia; dupa ce am plecat de acolo, am visat-o ani de zile, chiar si atunci cind stateam in Elvetia (unde am ajuns direct din Gabroveni) sau dupa ce m-am intors si aveam casa mea. Acum n-o mai visez.
Realitatea si irealitatea cam coabiteaza si in viata de toate zilele. Cind nu sintem atenti, vedem una, alta, cu coada ochiului, iar cind sintem foarte atenti, vedem altceva. Si cind citesti e la fel: sint carti pentru care trebuie sa ai vederea buna, iar altele… pentru care trebuie sa fii putin miop ca sa intelegi. Partea istorica de acolo e, pentru mine, ceea ce seamana cu prezentul, iar adevarata istorie, pe care n-o mai pot recupera decit fictional, e cea a anilor ’90 [...]. N-am ales nimic, ma tem ca trebuie sa recunosc asta; am avut si am o oarecare umilinta in privinta povestii din Universal, ca si cum mi s-ar fi dat, fara vreun merit, pe mina. Am facut si eu cu ea ce-am putut.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.