Cu scrupulozitatea cu care Serban Cioculescu a studiat documentele legate de biografia lui Caragiale, la rindul lui, Liviu Tofan intreprinde o vasta operatie de culegere de informatii pentru a da viata si credibilitate unor intimplari de acum citeva decenii ce au stat sub pecetea tainei. Incredibilul se dovedeste credibil; ceea ce doar puteam banui se dovedeste real. Documente, dar si o subtila analiza a lor. Pagini de mare literatura cele ce cuprind finalul de partida al unui semianalfabet ajuns seful Serviciului de Informatii Externe. Despre generalul de trista amintire Nicolae Plesita este vorba si ultimele lui zile. Rinduri halucinante. Beckett, Ionesco, Caragiale, Nicolau laolalta. Este meritul lui Liviu Tofan ca ne introduce in acest univers cosmaresc, in care viata si moartea nu aveau valoare.
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.