Nu stiu cit de importanti sint scriitorii, dar pentru ca ei n-au fost distrusi pina in prezent nici de saracie, nici de cenzuri, nici de fascism, nici de comunism, nici de catastrofe naturale, nici de tehnica, nici macar de mediatizarea sau de videocratia zilelor noastre, atunci trebuie sa trag concluzia ca fara scriitori lumea nu poate sa existe... Lumea trebuie citita, daca e cumva citibila. Asta n-o poate face decit poetul. In fiecare scriitor e un centru, un poet, un nucleu care roteste toata firea. Totul pare fragment dintr-o uriasa carte la care scriem cu totii, mai bine sau mai rau. E ceva sacral sa povestesti ce simti, ce vezi, sa fii martor la ce ti s-a dat sa traiesti, sa dai pret misteriosului timp. Scriitorul da forma vietii sale scriind, asigurind cititorilor un fel de imortalitate la ceea ce avem in comun: umanitatea noastra subiectiva.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.