Incercati un exercitiu in seara aceasta: intrati in propria casa ca intr-un muzeu pe care il vizitati pentru prima oara. Examinati obiectele si amintiti-va povestile lor si cum ati ajuns sa le alegeti si sa va atasati de ele. Ginditi-va la ziua in care ati decis ca trebuie sa aranjati altfel cartile pe rafturi sau ati cumparat o noua canapea sau prima planta de apartament. Lasati-va dusi de atmosfera si povestile obiectelor cu care v-ati inconjurat, iar miine dimineata va veti trezi in caminul vostru, sanctuarul pe care l-ati amenjat cu dragoste si minutiozitate.
Autorul britanic Bill Bryson a creat un gen nou in literatura contemporana: examinarea realitatii si a stiintei cu un ochi critic, cinic si amuzat deopotriva. Cel mai nou volum al sau tradus la noi este Acasa. O istorie a vietii private – o carte remarcabila despre istoria fascinanta a lucrurilor din casele noastre ce ne par astazi atit de familiare si care au ajuns sa faca parte din rutina vietii zilnice.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.